darek2313 Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 W zacisku jeden tłoczek chodzi dobrze a drugi stoi w miejscu, Wypchnąłem go po zablokowaniu dobrego , wyczyściłem , nasmarowałem pastą do tłoczków i dalej stoi w miejscu. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Nic nie zrobisz. Przerabiałem to. Nawet jak zacznie pracować, to za chwilę znowu zacznie się kisić w zacisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek2313 Napisano 29 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 wymienić uszczelkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Jak masz to kombinuj, ja się poddałem po wymianie uszczelki i przewodu nawet ( pewnie coś z tłoczkiem było nie tak, albo z klamką ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi