Fisiek Napisano 28 Maja 2019 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Witam. Czy ktoś miał styczność z kaskami marki Ekoi lub Suomy? Szczególnie chodzi mi o model ekoi ar13 lub suomy tmls-all. Za każda opinię dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 28 Maja 2019 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Nie wiem jak rowerowe, ale mam dwa Suomy Mr.Jump. To kaski do motocrossu/hard-enduro. Jakość przednia.Oczywiście kompozyt i masa w granicach 1000gr. Podejrzewam że do produkcji rowerowych tez się przykładają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 ekoi ar13 - bardzo fajny, wygodny, dobrze leży, wentylacja OK. Lekki, mój w rozmiarze S/M waży dokładnie 229 g. Zapięcie magnetyczne rewelacja. Podstawowego zadania, jakim jest ochrona głowy, nie przetestowałem i mam nadzieję że tak zostanie Paru znajomych też ma (duży wybór kolorów - to kolejna zaleta) i chwalą. Stosunek cena/jakość nie do pobicia IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeszaldo Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 wlasnie teraz ten model jest u nich do wychaczenia za 196zl i sie tak nad nim mocno zastnawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.