Quell Napisano 28 Maja 2019 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 W zasadzie miałem czekać na sprzęty na grx,ale sezon ucieka,a tu nawet wzmianek brak. Przyzwoitą opcją wydaje mi się Merlin X3.0,jestem prawie zdecydowany. Z tamami szosowymi raczej średnie doświadczenia,i tu pojawia się mały problem z rozmiarówką. Na stronie Merlina zostały tylko Lki,wzrost 182cm i 82 przekroku. Poniżej tabelka. https://www.google.com/search?q=SBIXTAMER011&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=53Lb1bHBxqxKyM%3A%2CyC1zWBL7JCmMpM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kSHdF2BAc-SDqQ0VYPi3bAyaKPrcQ&sa=X&ved=2ahUKEwj-xJu7ob7iAhWBJlAKHUkZD-4Q9QEwBnoECAIQDg#imgrc=53Lb1bHBxqxKyM: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 28 Maja 2019 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Mam podobne "parametry" i praktycznie regułą moim przypadku jest rozmiar 54/M. Rozmiar wyżej zwykle był już nieco za długi i za wysoki. Bez przymiarki bym nie zaryzykował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Tu jest właśnie pies pogrzebany,sam preferuję przymiarkę,i niestety jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.