michualex Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Cześć ludziska. Czy znacie sklep internetowy gdzie kupię sprężynę do przedniego amortyzatora? Amortyzator jest od roweru miejskiego z hamulcem rolkowym. Nie mogę wymienić go na inny, najtańczy ale tak było by najprościej. Naprawiam czasami rowery i co jakiś czas spotykają mnie spore niespodzianki. Przeszukałem kilka serwisów ale nie znalazłem nic. Zależało by mi na jakimś sklepie co posiada spory asortyment z częściami do przednich amortyzatorów (najwięcej miejskich) bo często mam pacjenta z usterką która dotyczy amortyzatora. długość sprężyny to 190mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Maja 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 hej, napisz do Piotra z Activia. Powinien mieć duży zapas różnego typu sprężyn. Może uda się dopasować coś na wzór do Twojego widelca. activia.sgl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michualex Napisano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Pogdałem z Piotrkiem. Zaprasza do siebie by poszukać sobie samemu. Ma kilka skrzynek z tymi sprężynami ale on nie ma czasu szukac także nici z interesu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.