Skocz do zawartości

[Licznik rowerowy] zgodny z endomondo

snazo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, szukam licznik rowerowy (bezprzewodowy). Aktualnie cały czas jeżdżę na Endomondo. Czy można połączyć ze sobą smartfon samsung s9+ razem z endomondo i licznikiem?

Aktualnie gdy jeżdżę rowerem, muszę odblokować ekran aby zobaczyć aktualne najważniejsze statystyki jak prędkość, godzina i przebyty dystans, co przy dużej prędkości jest dość niebezpieczne i mało wygodne. Chciałbym nadal używać endomondo na rowerze, ale w dodatku mieć licznik z nim połączony na którym cały czas widnieją te statystyki. Ktoś coś wie na ten temat? 

Napisano

Ustaw telefon tak, żeby nie blokowało i nie wyłączało ekranu.  A jeśli zależy Ci tylko na zapisie trasy i wgraniu jej w endo to każdy z gps powinien spełnić Twoje oczekiwania

Napisano
10 godzin temu, KrisK napisał:

Ustaw telefon tak, żeby nie blokowało i nie wyłączało ekranu.  A jeśli zależy Ci tylko na zapisie trasy i wgraniu jej w endo to każdy z gps powinien spełnić Twoje oczekiwania

Zły pomysł, bateria w telefonie padnie bardzo szybko A czasami jeżdżę bardzo długo 

Napisano

Moja platforma do zapisu to właśnie endomondo. Znudziło mi się rejestrowanie telefonem i kupiłem sobie Sigmę Rox 11.0 (możesz kupić 7). Nagrywa, wszystko pokazuje, bateria na 20 godzin jak nie więcej, zrzucam bezprzewodowo na telefon do aplikacji Sigmy a ta się synchronizuje ze stravą. A ze stravy przerzucić do endo to już żaden kłopot, tapiriikiem można, można ręcznie przez GPXa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...