snazo Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 Cześć, szukam licznik rowerowy (bezprzewodowy). Aktualnie cały czas jeżdżę na Endomondo. Czy można połączyć ze sobą smartfon samsung s9+ razem z endomondo i licznikiem? Aktualnie gdy jeżdżę rowerem, muszę odblokować ekran aby zobaczyć aktualne najważniejsze statystyki jak prędkość, godzina i przebyty dystans, co przy dużej prędkości jest dość niebezpieczne i mało wygodne. Chciałbym nadal używać endomondo na rowerze, ale w dodatku mieć licznik z nim połączony na którym cały czas widnieją te statystyki. Ktoś coś wie na ten temat?
KrisK Napisano 27 Maja 2019 Napisano 27 Maja 2019 Ustaw telefon tak, żeby nie blokowało i nie wyłączało ekranu. A jeśli zależy Ci tylko na zapisie trasy i wgraniu jej w endo to każdy z gps powinien spełnić Twoje oczekiwania
snazo Napisano 28 Maja 2019 Autor Napisano 28 Maja 2019 10 godzin temu, KrisK napisał: Ustaw telefon tak, żeby nie blokowało i nie wyłączało ekranu. A jeśli zależy Ci tylko na zapisie trasy i wgraniu jej w endo to każdy z gps powinien spełnić Twoje oczekiwania Zły pomysł, bateria w telefonie padnie bardzo szybko A czasami jeżdżę bardzo długo
cervandes Napisano 28 Maja 2019 Napisano 28 Maja 2019 Moja platforma do zapisu to właśnie endomondo. Znudziło mi się rejestrowanie telefonem i kupiłem sobie Sigmę Rox 11.0 (możesz kupić 7). Nagrywa, wszystko pokazuje, bateria na 20 godzin jak nie więcej, zrzucam bezprzewodowo na telefon do aplikacji Sigmy a ta się synchronizuje ze stravą. A ze stravy przerzucić do endo to już żaden kłopot, tapiriikiem można, można ręcznie przez GPXa.
wkg Napisano 28 Maja 2019 Napisano 28 Maja 2019 Rany, jeszcze telewizji satelitarnej ze stabilizacja anteny brakuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.