PanDeny Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Rower w bardzo dobrym stanie, to moje oczko w głowie. Ciągle używany, w 100% sprawny, bez żadnych wad jawnych i ukrytych. Smarowany, serwisowany, czyszczony no błysk szał i w ogóle dbam o niego bardziej niż o żonę. Rozmiar ramy to 57. Ja mam 183cm i jest akurat. Założony mostek 120mm. Jeżeli ktoś niższy jest zainteresowany to radzę od razu wymienić mostek na krótszy. Jeździłem na nim przez ostatni rok. Wg stravy przejechałem ok 3200km (razem z trenażerem) czyli przebieg znikomy. Kupiony od pierwszego właściciela, który zrobił na nim kilkaset km i powiesił go na ścianie. Rower ma piękny, żywy żółty kolor, który bardzo przykuwa uwagę. Nie posiadam dowodu zakupu, nie dostałem jak kupowałem a też nie bardzo mi na nim zależało. Mam tylko nikomu niepotrzebne instrukcje od BMC. Poza tym BMC udziela dwóch lat gwarancji, więc i tak już minęła. Pełna specyfikacja pod linkiem: https://bmc-switzerland.pl/produkt/teammachine-slr03-ultegra-2016/ Jedyne co jest wymienione to owijka i to chyba dwa tygodnie temu, więc jest jak nowa, miękka i czysta. Link do oferty i zdjęć https://m.olx.pl/oferta/bmc-teammachine-slr03-stan-bdb-ultegra-CID767-IDA464a.html#317ca68ec5 Cena 4500zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanDeny Napisano 31 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Nowa cena 4200. Ostateczna. Raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.