saphrii Napisano 26 Maja 2019 Udostępnij Napisano 26 Maja 2019 Witajcie, Po fakcie zakupu Treka Roscoe 7 zorientowałem się, że otrzymałem amortyzator ze sprężyną FIRM - dla osób o wadze >80~90kg (ja mam 72kg i sag ~1cm i skok 70~80mm). Ze względu, że zdążyłem już w międzyczasie podmienić hamulce na swoje - lepsze, Trek widząc to na zdjęciu wypiął się na możliwość zwrotu / wymiany na inny stwierdzają, że rower jest używany. Otrzymałem małą rekompensatę i jestem zmuszony zakupić inny amor na własną rękę. Rower nie zdążył być jeszcze ani razu poza domem. Garść informacji: - Rock Shox Judy Silver TK dla kół 29 / (27,5+), sprężyna FIRM dla osób o wadze >80~90 kg - Skok 120mm - Blokada skoku - Regulacja tłumienia - Pokrętło naprężenia wstępnego, - Sztywna oś w standardzie BOOST 15x110, oś oczywiście w komplecie - Rura sterowa taperowana, przycięta na dł. 20cm Stan sklepowy. Cena 599zł Mile widziany odbiór osobisty w Poznaniu, ale wysyłka również jest możliwa. Kosztów wysyłki nie pokrywam, ale zapewniam solidne zapakowanie. Zapraszam, Bartosz Na załączonych zdjęciach amortyzator jeszcze zamontowany w rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bts Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 W dniu 26.05.2019 o 16:48, saphrii napisał: Ze względu, że zdążyłem już w międzyczasie podmienić hamulce na swoje - lepsze, Trek widząc to na zdjęciu wypiął się na możliwość zwrotu / wymiany na inny stwierdzają, że rower jest używany. Otrzymałem małą rekompensatę i jestem zmuszony zakupić inny amor na własną rękę. Przecież można wymienić sprężynę na inną, w czym problem? RS produkuje sprężyny pod różną wagę, powinny być dostępne w Harfie-Harryson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphrii Napisano 1 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 @btsCzekam na odpowiedź od Spidera czy coś wykombinują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphrii Napisano 3 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Ogłoszenie nieaktualne, okazało się, że możliwa jest modyfikacja na sprężynę powietrzną, amortyzator zachowuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.