Imar Napisano 26 Maja 2019 Udostępnij Napisano 26 Maja 2019 Zakupiłem rower w fabrycznej specyfikacji. Rower był w świetnej kondycji. Cały fabryczny napęd, koła, rurki wymieniłem na nowe, lepsze części. Od podstaw stworzyłem koła, na legendarnych obręczach. Cały nowy napęd 2x10. Nowe hamulce. Rama jest w świetnym stanie, została oklejona specjalną folią. Zawieszenie działa bajecznie, jest bardzo czułę na najmniejszę nierówności. Rower poskładany z dbałością o najmniejsze detale. Budując rower poświęciłem sporo czasu, pracy i gotówki. Życię nie rozpieszcza, jestem zmuszony sprzedać rower. Rama karbonowa 17.5" Maestro 3.5" Obręcze DT Swiss XRC300 Carbon 28H - nowe Piasta Novatec 792SB - nowe Piasta tył Novatec 792SB - nowe Szprychy Sapim D-Light Black - nowe Nyple Sapim aluminiowe Polyax Black - nowe Dętki Bontrager Lightweight - nowe Opony Schwalbe Racing Ralph EVO 26x2.1 Amortyzator przód FOX F80 RL32 z blokadą skoku - po generalnym serwisie Amortyzator tył FOX FLOAT RP2 – po generalnym serwisie w Spider Suspensions Hamulce tarczowe hydrauliczne Shimano XT BR-M785 - nowe Klocki Shimano G02A - nowe Tarcze hamulcowe Avid G2SC - nowe Przerzutka przód Shimano XTR FD-M985 2x10s - nowe Przerzutka tył Shimano XTR RD-M981 CARBON SGS 2x10s - nowe Manetki Shimano XT SL-M780 I-Spec - nowe Korby Shimano XT FC-M 780 - pokaż numer telefonu - 5mm - nowe Kaseta Shimano XT CS-M 771 - pokaż numer telefonu - - nowe Łańcuch Shimano XT CN-HG94 - nowe Mostek Mostek Contact SL 90mm - nowe Sztyca Sztyca Contact SL offset 12mm - nowe Kierownica Haibike Greed 700mm - nowe Siodło Selleroyal Lookin Athletic – nowe Waga 10.8 kilograma. Cena: 4800 złotych. Więcej zdjęć: https://www.olx.pl/oferta/giant-anthem-advanced-1-maestro-17-5-carbon-10-8kg-nowe-CID767-IDA4rsZ.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 21 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 up 4200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.