Przemek_1217 Napisano 23 Maja 2019 Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Witam. Poleci ktoś jakiś dobry zestaw z AliExpress do konwersji zwykłego roweru na elektryka?? Wielki ze mnie chłop także myślę o zestawie 1500 watt, najlepiej żeby zestaw był z baterią od razu. Poleci ktoś coś, podpowie?? Najlepiej proszę o linka, nie znam sie zbytnio na tym dlatego proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 23 Maja 2019 Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 1500W to nie jest rower. Nie to forum. Rower elektryczny ma jedynie wspomaganie i max moc 250W. PS. Mam nadzieję, że po kupnie i "konwersji" oczywiście to zarejestrujesz, opłacisz OC i będziesz poruszał się tym w odpowiednich miejscach. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek_1217 Napisano 23 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Co ja zrobię to już moja sprawa. Pytanie było inne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 23 Maja 2019 Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 (edytowane) 6 minut temu, Przemek_1217 napisał: Pytanie było inne... I dostałeś prawidłową odpowiedź: nie to forum. Ten pojazd to będzie motorower: motorower – pojazd dwu lub trójkołowy zaopatrzony w silnik spalinowy o pojemności skokowej nieprzekraczającej 50 cm3 lub w silnik elektryczny o mocy nie większej niż 4 kW, którego konstrukcja ogranicza prędkość jazdy do 45 km/h I dlatego szukaj np. w: http://forum.samochodyelektryczne.org/viewforum.php?f=15 (chciałeś link to masz) Edytowane 23 Maja 2019 przez Garlock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 23 Maja 2019 Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 13 minut temu, Przemek_1217 napisał: Co ja zrobię to już moja sprawa. To nie jest twoja sprawa. Kolega Cię pouczył - podziękuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek_1217 Napisano 23 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 "drodzy koledzy", widzę, że macie wielki ból dupy, ale to nie mój problem. Dziękować nie mam za co. Wsadźcie sobie swoje rady... Między wiersze. Kupie sobie motor i mam Was gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi