grabek Napisano 22 Maja 2019 Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Drodzy Forumowicze, Chcę zmienić ramę, ale nie chce przechodzić na napęd 1x. Czy można jeszcze kupić jakąś nowoczesną ramę full suspension (około 140/140) 29 cali z możliwością montażu napędu 2x? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 22 Maja 2019 Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Jaki masz budżet i na czym aktualnie jeździsz? Ogólnie będzie duży problem, bo same ramy oferuje bardzo niewielu większych producentów, a tu jeszcze musi być mocowanie na przednią przerzutkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 22 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Teraz mam coś takiego: http://team29er.pl/t29er/ramy/1972-hammerhead Ogólnie rower bardzo fajny jednak okazuje się że dla mnie za krótki i jest mi po prostu niewygodnie. Budżet do 6000 zł do małej negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi