abdesign Napisano 20 Maja 2019 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Cześć, Porządki w gratach. Okazja dla kogoś kto męczy biednego xcm'a na murkach pod blokiem czy innych małych hopkach pod lasem. Nie mam pojęcia ile to jest warte - najchętniej oddam w cenie nowego xcm'a właśnie - czyli 250zł. biorąc pod uwagę stan i fakt że Duro JEST amortyzatorem, to chyba uczciwa cena. Pacjent: Suntour duro '26, prosta rura, długa (mogę zmierzyć), górne golenie wystają z dolnych 140mm sugerowałoby to wersję 130mm ale kołacze mi się że to jednak 100... - nie pamiętam już niestety. mocowanie hamulców IS i piwoty, prosta sprężyna, podstawowe regulacje, ładnie działające tłumienie olejowe. Kiedyś dawno temu kupiony z myślą o rowerze młodszego brata... nigdy tam nie trafił. Skończył daleko od swojego przeznaczenia w rowerze żony z okazjonalnym jeżdżeniem po ścieżkach i lekkim lesie. Przez te lata przejechał z 1000km a spadł co najwyżej z krawężnika. Jak wspomniałem stan bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 29 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Up. 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.