JuraMałopolska Napisano 20 Maja 2019 Napisano 20 Maja 2019 Co sądzicie o rowerach firmy Wielier Trestina ale nie kolarzówkach tylko góralach. Ktoś z was posiada górala od Wiliera?
dovectra Napisano 20 Maja 2019 Napisano 20 Maja 2019 Nie wiem nie znam się , więc się wypowiem. To taka ścigancka marka, więc rowery też pewnie ściganckie i w miarę ok.....?
JuraMałopolska Napisano 20 Maja 2019 Autor Napisano 20 Maja 2019 Masz i sport i xc, zobacz ich stronę i co sądzisz? raczej większość to sporty, choć niektóre nazwali xc, ale z racji na wagę i materiały nie nazwał by je tak! https://www.wilier.com/en/my2019/int/endurance-bikes/mountain-bikes
JuraMałopolska Napisano 6 Września 2019 Autor Napisano 6 Września 2019 Już mam ten rower, jeździ się kosmicznie dobrze, tak napiszę. Potwierdzeniem tego też jest wytrzymałość roweru, miałem trzy dni temu upadek przy prędkości około 20km/h na chodnik betonowy na stronę korby. Nic nie pękło pare tylko zdrapań, to mnie się więcej stało niż temu rowerowi! leczę teraz stopę bo mi spuchła. Jeździ się lepiej niż KTM myroonem na rok 2013 choć wilier jest od niego cięższy ponad 2 kg!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.