wkg Napisano 23 Maja 2019 Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Ale to już nie ma co internetowo rozgryzać trzeba przymierzać. Bontragera można przymierzać bez płacenia - po prostu od teorii przejdź do praktyki. Siodło siodłu nie równe - tak jak ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desolace12 Napisano 23 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 No prawda, ciekaw jestem jakie się okaże dobre. A tak dokładniej to w sumie mnie od tego siodła bardziej gniecie z przodu w kroku niż te kości na tyłku, więc może ta szerokość nie jest problemem. Szkoda, że nie mogę na tej sztycy dać siodła trochę w spadzie i sprawdzić bo mam wrażenie jakby mnie ten dziób tak gniótł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 23 Maja 2019 Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 To niemożliwe żebyś nie mógł. Ten temat był już omówiony - byleś w pierwszym lepszym warsztacie rowerowym ? Ty chcesz sobie polepszyć czy popisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desolace12 Napisano 23 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Ja się słabo znam i nie miałem odpowiedniego imbusa dlatego pytałem znajomego który u mnie był i on to odkręcał i powiedział że się nie da. Ale teraz widzę, że się mylił bo jak się tą śrubę bardziej odkręci i porusza to coś przeskakuje i faktycznie można to regulować. Tylko jak się tym pobawiłem to nie wiem dlaczego nie czuję żadnej różnicy między siodełkiem skrajnie cofniętym/wysuniętym i zadartym w dół/górę. Siedzi mi się tak samo i boli tak samo nie ważne jak ustawię co mnie dziwi. Spoko, do rowerowego będę jechał i załatwiał siodełko przy najbliższej okazji bo mieszkam poza miastem i nie mam samochodu, więc to nie takie hop siup, do tego teraz leje i podtopienia na południu. Chciałem po prostu posprawdzać i poustawiać jeszcze co mogę do tego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 23 Maja 2019 Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Wiesz, to niemożliwe, żebyś nie czuł różnicy. Prawdopodobnie masz tak obolały tyłek, że Ci wszystko jedno. Nawet przy niedopasowanym do tyłka siodełku by Cię bolało gdzie indziej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.