macius Napisano 18 Maja 2019 Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Chciałbym się zapytać jaki amortyzator, dopiero zaczynam i szukam czegoś w przystępnej cenie ale solidnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 18 Maja 2019 Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Nowy? Używka? Limit kasy? Bo ja uważam, że do dałnhilu to bez DVO Onyxa nie ma sensu podchodzić, chociaż Fox 36 Factory też _z biedą_ przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykciarz Napisano 18 Maja 2019 Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Duro 32 130mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maja 2019 Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Duro do Downhill? Było już sto takich tematów i każdy kończył się tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macius Napisano 19 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 7 godzin temu, uzurpator napisał: 7 godzin temu, uzurpator napisał: Nowy? Używka? Limit kasy? Raczej myślałem o nowym, ale wydawało mi się że na początek może coś tańszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 19 Maja 2019 Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 "Tałndałnhil"? Serio? Chyba zaraz wyjdę pouprawiać "sitiędóro"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 19 Maja 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Zapytam z ciekawości- do jakiej ramy chcesz włożyć kupiony amorek i jaki skok ma mieć amorek? Jaki masz budżet? Bez tych wiadomości nic nikt nie doradzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 19 Maja 2019 Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 2 godziny temu, macius napisał: Raczej myślałem o nowym, ale wydawało mi się że na początek może coś tańszego No ale dalej nie mówisz nic konkretnego. Skok? Sterówka? Jaka rama? Ile pieniądza chcesz wydać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 19 Maja 2019 Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Serio jak już widzę temat do dałnhilla to już mam w oczach autora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maja 2019 Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 3 godziny temu, macius napisał: na początek może coś tańszego Tańszego od czego? Ej chłopaki, kupuję samochód, ale na początku myślałem o czymś tańszym, co doradzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 19 Maja 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 1 minutę temu, skom25 napisał: Ej chłopaki, kupuję samochód, ale na początku myślałem o czymś tańszym, co doradzicie? To akurat proste- BeEmWu Eczydiści w dizlu lub 1.8 benzyna ( cirka naście koni mechanicznych ) plus obowiązkowy pakiet Em- czyli szerokie , łyse opony, wydech z kfasuwki z Castoramy, spojler od majfrienda i zarufki ksenonki. Ewentualnie Ałdi ACzy w tedeiku Prawie 90 KM plus pakiet ErEs ( skład jak wyżej ). Ważne - na prawym fotelu obowiązkowo Tleniony Blond W Kozaczku wyrwany pod remizą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 19 Maja 2019 Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 11 minut temu, skom25 napisał: Tańszego od czego? Ej chłopaki, kupuję samochód, ale na początku myślałem o czymś tańszym, co doradzicie? Civik, tylko Civik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maja 2019 Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Biere Civika i BeEmWu. To drugie byndzie na łikendowe wypady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 19 Maja 2019 Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Dobry wybór. Jak by cza było malnąć, bo rysy ma lakier, to na forum znajdzie porady co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 19 Maja 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 złamaliście chłopakowi życie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maja 2019 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 KLŻ - Królewska Loża Szyderców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macius Napisano 20 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Fajnie tylko nie szukam samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maja 2019 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Macius, Maciusku..., jest szukajka, a tam takich tematow jest pierdyliad, identycznych. Nie podales swojej wagi, srodkow finansowych, stylu jazdy, ale z zalozenia mozna przyjac, ze poczatkowy, ramy / jaka sterowka, jaki oczekujesz skok, rozmiar kola, itd.../ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 20 Maja 2019 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Potrzebne są dwie podstawowe informacje: 1) Jaki masz budżet? 2) Jaką ramę masz/będziesz miał? Jeśli amortyzator ma być nowy, to szykuj się na wydatek rzędu co najmniej 1400-1500 zł: https://activia.sgl.pl/czesci/amortyzatory-suntour/aion/275-cali/93 Aion to najtańszy widelec o sztywności i wytrzymałości w miarę odpowiedniej to spotów grawitacyjnych (m.in. golenie 34mm zamiast 32mm w tańszych widelcach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macius Napisano 20 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Skok chciałbym 120 mm a rozmiar koła 27.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 20 Maja 2019 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 A co z ramą i budżetem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 20 Maja 2019 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 W dniu 19.05.2019 o 07:21, skom25 napisał: Było już sto takich tematów i każdy kończył się tak samo. W dniu 19.05.2019 o 08:05, macius napisał: Raczej myślałem o nowym, ale wydawało mi się że na początek może coś tańszego Teraz, macius napisał: Skok chciałbym 120 mm a rozmiar koła 27.5 Skom25@ ma zapewne rację skończy sie i tak na XCM no w porywach na XCR -air. Chłopak ma dwie-stówy od babci i DVO se zakupi?? towndownill = zapewne w domyśle poszlajanie się z kolegami po podwórku , i pozjeżdzanie z jakichś górek pod blokiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.