KaDeT5 Napisano 18 Maja 2019 Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Jak to jest z tym powietrzem, np waze 48 kg i amorek ma sprężyna pod 80/90kg to da rade sie go ustawic by byl dobry pod moją wage czy trzeba sprężyne wymienić_? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Maja 2019 Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Nie odpowiedziałeś sobie przypadkiem sam na pytanie? Pod taką wagę praktycznie każda sprężyna będzie dużo za twarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaDeT5 Napisano 18 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Ale mi chodzi o amorki typu rs totem bo znalazłem fajny i jest powietrzny ale ma sprężyne pod 80 kg więc nie da sie tego uregulować powietrzem? Nie znam sie na amorkach powietrznych więc pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 20 Maja 2019 Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Jeśli sprężyna jest pod określoną wagę, to znaczy, że jest metalowa, nie powietrzna. Najlepiej pokaż ten widelec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi