rodszyld69 Napisano 16 Maja 2019 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Witam poszukuję adapterów do piast przednich 100mm DT Swiss 350 na oś 15 mm, na daną chwilę piasty są po oś 12 mm sprawdziłem w necie ze jest to możliwe tylko nie mogę ich znaleźć. Byłbym wdzięczny za każde info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 16 Maja 2019 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Czy to nie jest toto? https://www.cyklomania.pl/dt-swiss-adapter-piasty-240s-15-100mm-fifteen-tricon,id4150.html Ja co prawda mam 240s ale zakładam, że w 350 będzie identyko, wyciągasz te endcapy które masz aktualnie i wkładasz te pod 15mm. A jak szukasz konsultacji to polecam firmalizard na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Teraz, cervandes napisał: A jak szukasz konsultacji to polecam firmalizard na allegro. Ooo...to chyba to dzięki, na wszelki wypadek zajrzę na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 temat do zamknięcia, problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 16 Maja 2019 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Ja również firmalizard polecam - kupowałem u nich dokładnie te elementy, bardzo dobry kontakt. Jak nie zapomnę - po południu sprawdzę w domu czy nie mam takich na sprzedaż bo mi się walały w skrzynce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.