Zeni Napisano 15 Maja 2019 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Cześć. Planuję niedługą wyprawę po półwyspie bałkańskim. Zaplanowana trasa wiedzie z Zadaru do Aten, łącznie ok. 1600km. Wyprawa na przełomie sierpnia (w większości) i września. Z racji niewielkiego doświadczenia w organizacji takich wypraw poszukuję kogoś z kim będzie mi raźniej. Wszelkie rady i propozycje mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Właśnie wróciłem z Bałkanów. Jechaliśmy na trasie Budapeszt - Belgrad - Valievo - Potocari/Srebrenica - Bajna Basta - Sarajewo - Mostar - Makarska - Split - Sibenik - Knij - Banja Luka - Zagrzeb - Ormoz - Bad Radkensburg - Rechnitz - Bratysława - Trencin - Roznov pod Radchostem - Ostrava - Rybnik. Całość ok 2800 km. Jeśli idzie o te okolice, służę radą - pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SisiKam Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Cześć. Urlop również mam na przełomie sierpnia. Można porozmawiać na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi