mariusz10 Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 Cześć, Poszukuję koszulki rowerowej z dlugim rękawem/bluzy na tyle małej że zmieści się do kieszonki w koszulce. Proszę nie proponować wiatrówek i kamizelek. Używacie?co jest warte uwagi? Pozdro.
Gość Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 No jak bluza ma Ci się zmieścić do kieszeni? Grubości materiału nie przeskoczysz. Kup sobie rękawki.
mariusz10 Napisano 13 Maja 2019 Autor Napisano 13 Maja 2019 A tu się zdziwisz kolego.;-) Mam już taką jedną,tylko aby zmieścić mocno kompresję ją rzepami.
mariusz10 Napisano 13 Maja 2019 Autor Napisano 13 Maja 2019 A tu się zdziwisz kolego.;-) Mam już taką jedną,tylko aby zmieścić mocno kompresję ją rzepami. Dzięki za radę,ale gdyby była taka możliwość to bym tak zrobił. :-)
SoloTM Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 Ja mam taką z lidla z długim rękawem. Grubość materiału jak zwykłej koszulki z krótkim rękawem ( cienka ). Można zwinąć i włożyć w kieszeń.
Janu_sz Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 57 minut temu, mariusz10 napisał: A tu się zdziwisz kolego.;-) Mam już taką jedną,tylko aby zmieścić mocno kompresję ją rzepami. Dzięki za radę,ale gdyby była taka możliwość to bym tak zrobił. :-) Napisz co masz kolego za model miałeś.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.