mihau000 Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Jak w tytule, sprzedam korbę XT 770 z zębatkami 48-36-26, ramiona 170mm. Korbę kupiłem używaną (z tego co widać - niewiele). Kupiłem ją z zamiarem zrobienia napędu 1x... Niestety okazuje się (wbrew temu co jest w internetach), że korba ta w wersji z zębatką 48 ma dłuższą sztywną oś o jakieś 6mm. Także jeżeli ktoś potrzebuje porządnej korby z takimi zębatkami - zapraszam Suport do korby gratis (wymyłem łożyska i dałem nowy smar, wymieniłem też wszystkie oringi). Mogę rozważyć ewentualną zamianę na taki sam model w wersji 44-32-22 lub trzyrzędowego SLX (cena do dogadania). Chciałbym za nią 230zł, wysyłka w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihau000 Napisano 18 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.