Mateusz12133 Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Witam. Tak jak w temacie, przekręcilem blokadę amora sr suntour xcm i stąd moje pytanie, czy da się to naprawić czy trzeba wymieniać? Rozkrecilem cały przód i nie wiem jak się do tego dobrać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Co znaczy "przekręciłem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz12133 Napisano 13 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Kręci się śruba od blokady i nie chce się odblokować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 kręci bo ten pręt stalowy który pracuje w kartridżu na pewno obraca ci się na korku plastikowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi