goTomek Napisano 5 Maja 2019 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 W sklepie Team Sky https://store.teamsky.com/collections/team-kit przecena 50-60% (z wiadomego powodu Jak ktoś jest/był fanem, to okazja na zakup świetnej jakości odzieży firmy Castelli po bardzo dobrych cenach i to na początku sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Maja 2019 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Jaki to powód ? Bo ja nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 5 Maja 2019 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Zmiana sponsora, teraz to jest już Team Ineos. Swoją drogą nie kumam ludzi, którzy płacą gruba kasę za kolorowe ciuchy, zeby kogoś na mieście reklamować potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Maja 2019 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 To samo ja miałem odnośnie ciuchów bikester - płacisz im za ich reklamę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 5 Maja 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Nie jestem fanem jeżdżenia w tzw. teamowych ciuchach ale nie przesadzajcie z tym reklamowaniem. Kibic piłki nożnej strojący się w klubową koszulkę z logo sponsorów jakoś tak nie jest postrzegany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Maja 2019 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Może i racja, ale jakoś nie mam nic przeciwko noszeniu koszulki ulubionej drużyny ( nawet zapłacenie za nią ), ale jakieś niszowe sporty już mnie dziwią. I jeszcze te ceny z kosmosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika1996 Napisano 5 Maja 2019 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Ciekawe czy te ciuchy w tym sklepie to są dokładnie te same co jeżdżą w nich kolarze lub jeździli zawodowi czy to dalej jest wersja pół profesjonalna. Ciekawe ile tych ciuchów było dostępnych bo teraz wszystko jest SOLD. Tak samo jakiś czas temu wyprzedawali ciuchy marki Biemme w barwach CCC też za pół ceny kilka dni i już wszystko sprzedali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 5 Maja 2019 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Jak najbardziej te same ciuchy, jakie byly uzywane przez team Sky. Te same koszulki i gacie sa dostepne w wersjach cywilnych. W sumie ich poprzedni ubraniowy sponsor, Rapha, prezentuje lepszy poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Dwie, trzy stówki za koszulkę czy bibsy, dobrej jakości, porządnej firmy, sprawdzone przez drużyny z pro peletonu to ceny z kosmosu? No tak, na aliexpress można mieć za 1/5 No i jeden nie kuma, inny kuma... na szczęście nie wszyscy ludzie są tacy sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Ceny jak najbardzie bardzo atrakcyjne, jak na sam produkt. Rozumiem ze nie kazdemu opakowanie musi odpowiadac. Sam sie zastanawiam, zeby kupic koszulke. Nie po to zeby w niej jezdzic, raczej jako pamiatka po ladnych kilkunastu latch teamu, ktoremu kibicowalem. Team SKY byl a sama firma dalej jest bardzo silnie zakorzeniona w UK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.