jahol Napisano 4 Maja 2019 Napisano 4 Maja 2019 Cześć, zamarzyła mi się stalowa rama do roweru szosowego który chcę sobie zbudować. Zdaję sobie sprawę ile kosztują takie ramy wysokiej jakości i niestety są poza moim zasięgiem. Nie interesują mnie też najtańsze konstrukcje zespawane z gazrurek. Tu pytanie do Was: czy możecie polecić jakiegoś producenta w miarę przyzwoitych ram lub warsztat gdzie takową mi zrobią na zamówienie? Pozdrawiam
Janu_sz Napisano 4 Maja 2019 Napisano 4 Maja 2019 Teraz, jahol napisał: Zdaję sobie sprawę ile kosztują takie ramy wysokiej jakości i niestety są poza moim zasięgiem. a zaraz potem to: Teraz, jahol napisał: Tu pytanie do Was: czy możecie polecić jakiegoś producenta w miarę przyzwoitych ram lub warsztat gdzie takową mi zrobią na zamówienie? Kupy się to to nie trzyma.
MikeSkywalker Napisano 4 Maja 2019 Napisano 4 Maja 2019 Lisiecki, Rychtarski, Orłowski, i Karamba - znam tych 4 producentów. Ostatnia firma (z Rzeszowa) będzie najtańsza. Napisz do chłopaków, myślę że na jakiś tańszych rurkach cena nie będzie porażająca.
Sobek82 Napisano 4 Maja 2019 Napisano 4 Maja 2019 Albo kupić używkę jak ja zrobiłem, we wtorek przyszła, wymieniłem dętki i opony. Pozdrower
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.