jahol Napisano 4 Maja 2019 Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Cześć, zamarzyła mi się stalowa rama do roweru szosowego który chcę sobie zbudować. Zdaję sobie sprawę ile kosztują takie ramy wysokiej jakości i niestety są poza moim zasięgiem. Nie interesują mnie też najtańsze konstrukcje zespawane z gazrurek. Tu pytanie do Was: czy możecie polecić jakiegoś producenta w miarę przyzwoitych ram lub warsztat gdzie takową mi zrobią na zamówienie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 4 Maja 2019 Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Teraz, jahol napisał: Zdaję sobie sprawę ile kosztują takie ramy wysokiej jakości i niestety są poza moim zasięgiem. a zaraz potem to: Teraz, jahol napisał: Tu pytanie do Was: czy możecie polecić jakiegoś producenta w miarę przyzwoitych ram lub warsztat gdzie takową mi zrobią na zamówienie? Kupy się to to nie trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Maja 2019 Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Lisiecki, Rychtarski, Orłowski, i Karamba - znam tych 4 producentów. Ostatnia firma (z Rzeszowa) będzie najtańsza. Napisz do chłopaków, myślę że na jakiś tańszych rurkach cena nie będzie porażająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 4 Maja 2019 Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Albo kupić używkę jak ja zrobiłem, we wtorek przyszła, wymieniłem dętki i opony. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.