HerrMann Napisano 3 Maja 2019 Napisano 3 Maja 2019 Jakiś czas temu przesiadłem się na Hurricany 2.0. Ładnie, pięknie, bezszelestnie, błyskawicznie.... Dopóki opony suną po asfalcie i lekkim szutrze. Gdy tylko człek skręci w kierunku piachów zaczyna się walka o życie, a to bynajmniej nie sprawia mi przyjemności. I tu pytanie: która z poniższych gumek będzie według was najlepsza do szybkiego przemieszczania się po mieście, szutrach i leśnych piachach? Wiem, nie ma cudów, ale szukam możliwie dobrego kompromisu. Oto z jakich opon chcę wybrać: Vittoria Mezcal 29/2.1 Panaracer Comet Hardpack 29/2.1 CST Jack Rabbit 29/2.25 Maxxis Pace 29/2.1 Czy któraś z nich jest lepsza od innych, czy może po prostu rzucić monetą?
RafalxM Napisano 3 Maja 2019 Napisano 3 Maja 2019 Z powyższych Vittoria Mezcal wydaje się mieć 'najszybszy/najcichszy' bieżnik pod kątem asfaltu , aczkolwiek dla mnie nr1 jest WTB Nano 2.1
Mod Team michuuu Napisano 3 Maja 2019 Mod Team Napisano 3 Maja 2019 3 godziny temu, HerrMann napisał: czy może po prostu rzucić monetą? Rzuć monetą i wybierz Maxxisa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.