kapcun Napisano 3 Maja 2019 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Czołem Kupię manetkę 9 rzędową X0 koniecznie w wersji Red z carbonem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika1996 Napisano 4 Maja 2019 Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Tutaj jest fajna oferta też miałem kupić u niego ale facet pływa na statku i wysyłka tych manetek dopiero w lipcu. Właśnie taka oferta jaką szukasz. Sam też nie chcę czekać tak długo więc zmuszony byłem szukać innych manetek 3x9 i znalazłem Shimano. Jak nie ma ciśnienia to oferta jak znalazł Red Carbon dwie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcun Napisano 5 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Dzięki wielkie, ale trochę się spóźniłem. Już nieaktualne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika1996 Napisano 5 Maja 2019 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 6 godzin temu, kapcun napisał: Dzięki wielkie, ale trochę się spóźniłem. Już nieaktualne :/ Czyli to oszust bo jak ja chciałem kupić tydzień temu to mówił że wraca dopiero w lipcu. Nawet nie ma jak odebrać osobiście. A nagle teraz już sprzedane ? Ciesze się że nie kupiłem u niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi