tos Napisano 2 Maja 2019 Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 Witam tak jak w tytule poszukuje jakiegoś bikeparku wraz z wypożyczalnią rowerów w okolicy Szklarskiej Poręby. Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 2 Maja 2019 Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 Kawałek od Szklarskiej masz Świeradów Zdrój łatwe ścieżki i wypożyczalnie też są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 2 Maja 2019 Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 Rokytnice nad Izerą - bikepark.Czy z wypożyczalnią - nie pamiętam. Spindlerowy Młyn - bikepark i wypożyczalnia. Liberec - bikepark.Czy z wypożyczalnią nie wiem, tam nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tos Napisano 2 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 4 godziny temu, kolarzjedrek napisał: Kawałek od Szklarskiej masz Świeradów Zdrój łatwe ścieżki i wypożyczalnie też są. a jaką wypożyczalnie polecasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 3 Maja 2019 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 W Świeradowie najciekawsze rowery mają chłopaki z drewnianej budki naprzeciwko dolnej stacji kolejki. Po czeskiej stronie - zdecydowanie u Kyselky. Tylko co mają wspólnego ścieżki w Świeradowie z bikeparkiem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tos Napisano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 To chyba mój błąd. Chodziło mi właśnie o takie ścieżki rowerowe jak w Świeradzowie Teraz, Tomek21001 napisał: W Świeradowie najciekawsze rowery mają chłopaki z drewnianej budki naprzeciwko dolnej stacji kolejki. Po czeskiej stronie - zdecydowanie u Kyselky. Tylko co mają wspólnego ścieżki w Świeradowie z bikeparkiem ??? Czy mógłbym dostać jakiś link do ,,chłopaków z drewnianej budki"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 3 Maja 2019 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tos Napisano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 ok, dzięki za pooc . Teraz jeszcze kwestia wybrania tras... Czy czerwona jest bardzo wymagająca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 3 Maja 2019 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Po Czeskiej stronie też maja Treka i kilka osób polecało tam wypożyczyć Wszystkie trasy są łatwe Zajęcznik najłatwiejszy. Jest pełno filmików na youtube z tamtych tras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basia231 Napisano 1 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 W dniu 3.05.2019 o 10:47, tos napisał: ok, dzięki za pooc . Teraz jeszcze kwestia wybrania tras... Czy czerwona jest bardzo wymagająca? Myślę, że czerwona trasa nie jest jakoś bardzo trudna, ale trzeba jechać ostrożnie. ---------------------------------- usługi kanalizacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 3 Maja 2022 Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 W dniu 3.05.2019 o 10:47, tos napisał: ok, dzięki za pooc . Teraz jeszcze kwestia wybrania tras... Czy czerwona jest bardzo wymagająca? Te ich Treki Rail to bliżej Fuela EX czy Slasha? Trzeba by jakoś singlowy rok zacząć w końcu? Z łatwiejszych z ferajną Świeradów i Skolnity pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.