DominikDP Napisano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Witam! Składam po woli rower na ramię horneta z 2018 i zastanawiam się nad rst storm, czy to będzie dobre rozwiązanie do tej ramy. Jeżeli nie to jaka by była lepsza opcja do 900 zł, oczywiście używany. Ważę 65kg i mam 178 jeżeli to by w jakiś sposób pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12 Napisano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2019 Myślałem że tanie suntoury to największe kloce ale nie storma nic nie przebije.Toż to waży tyle co motocyklowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemokolarz Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Za 9stowek to kupisz RsSuntour Auron/Aion, to amorki polecane i chwalone. Oczywiście są też tacy co mówią, że to badziewie. Ja jeżdżę na X-Fusion Slant, kupiony za 650zł, lekki i czuły. Brakuje mu tylko tłumienia kompresji i lubi się zapadać przy hamowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.