bobson1993 Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Po "doszkoleniu" sie troche zdecydowalem zakupic najpierw spodenki, ktore jak sie uda przetrwaja kilka sezonow. Jezdze na rowerze crossowym, glownie bo drogach utwardzonych, ale sa tez odcinki miekkie. Generalnie na razie jezdze czesto po 20-50 km, ale mam nadzieje ze uda sie w tym roku zlamac bariere 100km. Szukam sprawdzonych spodenek (z szelkami). Stad tez powstaje pytanie - czy warto inwestowac w/w budzet i miec cos na kilka lat czy dla takiego amatora jak ja wystarcza "zwykle" spodenki np z Decathlona? Z gory dzieki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Poszukaj czegoś od Kallisto na Allegro. Ceny nadal wyprzedażowe więc warto. Mam, jeżdżę w nich, polecam. allegro.pl/uzytkownik/Kallistosport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Spodenki z Decathlonu seria 900 z niebieską wkładką są akurat bardzo dobre. Wielu znajomych w tym ja są z nich zadowoleni. Mam jeszcze z Martombike jedne i też są spoko do 6 godzin w siodle dawały rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrid Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 @kolarzjedrek używasz samych spodenek czy jeszcze zakładasz na nie jakieś szorty czy coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Samych spodenek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobson1993 Napisano 29 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 15 godzin temu, kolarzjedrek napisał: Spodenki z Decathlonu seria 900 z niebieską wkładką są akurat bardzo dobre. Wielu znajomych w tym ja są z nich zadowoleni. Mam jeszcze z Martombike jedne i też są spoko do 6 godzin w siodle dawały rade. masz na mysli cos takiego? https://www.decathlon.pl/spodenki-mtb-st-900-id_8530068.html I co ew z tego Martombike mozesz polecic? Powiem szczerze, ze im wiecej opini tym lepiej bo to moj pierwszy taki zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian731 Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 ja też polecam decathlon, tylko ten model co podałeś to ma wkładkę pomarańczową czyli tą słabszą ... https://www.decathlon.pl/spodenki-rc500-id_8502771.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobson1993 Napisano 29 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 widzialem te ale szukalem serii 900 jak polecal kolega wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Z deca maja mieć niebieską wkładkę jak link wyżej. Teraz pozmieniali całą kolekcje i trzeba patrzeć na kolor wkładki. Mam też i tą pomarańczową na krótkie wypady jak znalazł sprawdza się w MTB na szosę wolę tą niebieską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 30 Kwietnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 W dniu 28.04.2019 o 18:53, bobson1993 napisał: czy warto inwestowac w/w budzet i miec cos na kilka lat Warto inwestować. Ale nie jest to inwestycja na kilka lat. No chyba, że roczne przebiegi masz znikome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobson1993 Napisano 1 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 12 godzin temu, michuuu napisał: Warto inwestować. Ale nie jest to inwestycja na kilka lat. No chyba, że roczne przebiegi masz znikome. no jestem raczej dopiero na poczatku rowerowej drogi dlatego szukam porad tutaj rozumiem ze dla amatora jakim jestem ta z decathlon będzie aż nadto wystarczająca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 1 Maja 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 3 godziny temu, bobson1993 napisał: z decathlon będzie aż nadto wystarczająca Od czegoś trzeba zacząć. Nie miałem więc nie wypowiem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.