Tommek Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Chciałbym kupić rower w MegaSport na allegro. Jak wygląda serwisowanie i w razie potrzeby gwarancja? Czy przeglądy gwarancyjne są realizowane u każdego dystrybutora danej marki (najprawdopodobniej to będzie kross)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 jeżeli chodzi o kross`a to tak. Ja kupiłem u siebie w mieście w jednym sklepie, na przegląd pojechałem do innego też u mnie, wszystko ok, z serwisem też. w każdym autoryzowanym serwisie jak będziesz miał dobrze wypełnioną kartę gwarancyjną wszędzie go ci naprawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 należy dodać że przeglądy są płatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommek Napisano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 a ile kosztuje taki przegląd gwarancyjny, załóżmy że doregulują przerzutki i coś tam jeszcze małego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.