damianprz Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Witam Witam chciałbym zapytać o opinie na temat roweru Unibike Emotion 26 (ZOBACZ DANE TECHNICZNE) - to akurat model damski Cena ~1600 zł wydaje się duża Sam mam B-Twin Tribana szosowego kupionego za 1300 zł i jestem bardzo zadowolony Generalnie B-Twin ma rowery dla dzieci 24'' (ew.26'') trochę tańsze - np. RockRider za 1200 zł (ZOBACZ DANE TECHNICZNE) Pytanie czy Unibike to rzeczywiście lepsza klasa? (i tu i tu mamy aluminiową ramę i amortyzator) Szukam roweru dla syna (10 lat) - komunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOKESZ Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Czy rower na 26' kołach nie będzie za duży? Amortyzator do niczego mu się nie przyda (zwłaszcza taki jaki można spotkać w takich rowerach). Postaw lepiej na coś lekkiego. Serious, Superior, Orbea - bez amorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianprz Napisano 2 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 Ale te rowery które wymieniłem mają aluminiowe ramy więc te wymienione przez Ciebie z czego są? Co to za rowery skoro jazda bez amortyzatorów miałaby być przyjemna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 2 Maja 2019 Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) "Amortyzowany widelec" to lekko licząc około kilograma większa masa ... Nastolatek (wkrótce) na oponach 2.1 szerokich miał będzie wystarczającą amortyzację - bez cudzysłowu .. Edytowane 2 Maja 2019 przez Pablo59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi