blazini Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Dzień dobry, do sprzedania mam poniższy rower. W rzadko spotykanym, a wciąż pożądanym rozmiarze - XL (myślę, że dla osoby powyżej 184 cm jedyny słuszny wybór). Jako, że forum specjalistyczne, nie będę tu się rozpisywał na temat osprzętu czy parametrów technicznych, chyba że ktoś wyrazie takie życzenie/zada konkretne pytanie. Wszystko do sprawdzenia w katalogach Gianta. Dożywotnia gwarancja na ramę. Kupiony w InterSport w Łodzi. I co najważniejsze - praktycznie nieużywany. W moim przypadku okazał się przerostem formy nad treścią i pochopną decyzją. Zakładam, że może mieć poniżej 500 km przebiegu. W moim przypadku lepszy i praktyczniejszy okazał się zwykły rower crossowy. Co nie znaczy, że kto inny nie znajdzie w nim masy frajdy, bo rower jest szybki, zwinny, wytrzymały. Będzie wystawiony także na olx. Ewentualny odbiór preferuję osobisty (Łódź), bo mam dość wszelkiej maści "allegrowiczów", którzy najpierw licytują, a potem się dziwią, że wygrali. Gdyby ktoś jednak był zdecydowany (przelew z góry, choćby przez allegro), mogę pomyśleć o kurierze. Cena: 3099 pln Link do ogłoszenia i większej ilości zdjęć: https://www.olx.pl/oferta/rower-giant-anyroad-2-2017-CID767-IDzFHLy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazini Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Cena oczywiście do negocjacji. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam do składania ofert cenowych w prywatnej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazini Napisano 30 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 2 799 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazini Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Nieaktualne. Proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.