Laos Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Szukam licznika kadencji i prędkości na Bluetooth i Ant+ z opaską na piastę i bez magnesików. Jakiejś renomowanej firmy, a nie Megane. Coś jak licznik Garmina, ale Garmin nie obsługuje Bluetootha. Na trenażerze używam aplikacji w smartphonie i on nie obsługuje Ant+ tylko bluetooth. Z kolei na treningach rowerowych jeżdżę na liczniku Garmina które obsługuje jedynie Ant+. Jeden licznik kadencji i szybkości który będzie działał na obydwu pojazdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Wahoo Bolt, a czujniki dobierasz jakie ci pasują. Ja akurat używam czujników Magene i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2019 Ja nie wiem co Ty potrzebujesz, napisałeś że potrzebujesz licznika a potem że masz i telefon i licznik. Czyli że szukasz tylko sensorów, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laos Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Tak szukam tylko sensoru kadencji i sensoru prędkości działających zarówno na Bluetooth i Ant+ najlepiej bez magnesików. Da się jakoś zedytować temat ? Precyzyjniej ująłem temat w nowym poście. Admin może usunie ten wątek, ale nie wiem jak mu to zgłosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.