RybkaNaKolach Napisano 26 Kwietnia 2019 Napisano 26 Kwietnia 2019 Cześć Poszukuję kobiety do wspólnych wyjazdów na rowerach szosowych. Zachodnia strona Krakowa. Przybliżony zasięg wyjazdów: Skawina, Wadowice, Bieruń, Jaworzno, Olkusz. Wyjazd spokojny, choć nie leniwy Ja: Rowerzystka z trzyletnią przerwą, chce wrócić do kondycji sprzed lat. Zawsze jeździłam sama, amatorsko. Chętnie odpowiem na pytania. Zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam
RybkaNaKolach Napisano 16 Sierpnia 2019 Autor Napisano 16 Sierpnia 2019 Żadna rowerzystka? Naprawdę nikt?? To może chociaż ktokolwiek z chęcią pojeżdżenia na rowerach szosowych w w.w. okolicach. Oczywiście rowerzystka dalej mile widziana
tessio Napisano 16 Sierpnia 2019 Napisano 16 Sierpnia 2019 Tutaj nikt nie zagląda, napisz tu: https://www.facebook.com/groups/537653896259841/ lub tu: https://www.facebook.com/groups/265494830866431/ i będziesz miała za moment towarzystwo.
RybkaNaKolach Napisano 16 Sierpnia 2019 Autor Napisano 16 Sierpnia 2019 Dzięki, spróbuję tam. Może i tutaj też mi kiedyś jakaś rowerzystka odpisze
gocu Napisano 19 Sierpnia 2019 Napisano 19 Sierpnia 2019 Załóż konto na stravie i obserwuj kogo mijasz przy pomocy funkcji "flybys". Tam aż gęsto od rowerzystów/ek.
RybkaNaKolach Napisano 20 Sierpnia 2019 Autor Napisano 20 Sierpnia 2019 A działa to jak komunikator? Trochę się krępuje napisać:"cześć, pojeździsz ze mną?" Wolę już zaczepiać na ulicy jednak zawsze jak mijam kolarkę to akurat jadę autem. A na rowerze raz tylko spotkałam dziewczynę ale jechała z chłopakiem i byli tak pochłonięci sobą że nie odważyłam się wtrącić. Pokładam duże nadzieje w grupach FB poleconych powyżej ☺️
tessio Napisano 21 Stycznia 2020 Napisano 21 Stycznia 2020 W dniu 20.08.2019 o 18:41, RybkaNaKolach napisał: Pokładam duże nadzieje w grupach FB poleconych powyżej ☺️ Widzisz jaki świat jest mały, poleciłem Ci grupy na FB i spotkaliśmy się jakiś czas potem w Lanckoronie w Arce, przyjechałaś w grupie z Tomkiem Te. , a ja się do was dosiadłem, bo akurat czekałem na wóz techniczny z rozwalonym kołem.
forscher Napisano 24 Stycznia 2020 Napisano 24 Stycznia 2020 Jeżeli kiedys będziesz krecic w okolicy Jaworzna to daj znać :) Ja w Krakowie też czasami bywam, wiec jak bedzie to na tapecie to dam znać.
RybkaNaKolach Napisano 14 Marca 2020 Autor Napisano 14 Marca 2020 Tessio faktycznie byłam w Lanckoronie. Chłopaki mnie straaasznie przeciągnęli dlatego szukam dziewczyn do wspólnych wyjazdów. Polecone grupy super. Udało mi się znaleźć dziewczynę z okolic. Mam nadzieję że pojeździmy dłużej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.