HubiiDubii Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Hehe no właśnie przez to nazewnictwo zgłupiałem do reszty przy tak błahej sprawie jaka sa stery to że akurat dałem linka do tej strony to nie znaczy że nie jestem otwarty na inne propozycje i nie muszą nosić znamion WCS problem tylko w tym że jedynie mogę kupować w necie a tych które ty pokazałaś nigdzie nie spotkałem i nie wiem czy są równie dobre może ktoś cos wie na ich temat bo co do oferty to jest bardzo ciekawa choćby ze względu na cenę.
MrJ Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Airplane są bardzo podobne do tych VP: http://www.allegro.pl/item301613601_stery_...ntegrowane.html które lighterzy chwalą sobie właśnie za niską wagę i przystępną cenę - jeden gość na LB wstawił je do ramy No Saint Luzifer (ok. 1400PLN!), czyli stać go było na lepsze, i użytkuje ponoć bez problemu Ja z kolei podałem Airplane'y, bo mam je w znajomym sklepie pod bokiem i taniej niż w katalogu
HubiiDubii Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Właśnie dokonałem zakupu VP-A45AC Cane Creek , teraz lecę szukać szopy żeby dorwać jakąś rurę aby je nabić jak przyjdą - teraz tylko pytanko jak wyjąć obecnie używane wystarczy lekko podważyć czy tez trzeba mieć do tego magiczną szopę :]
Paviarotti Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Gratuluję bardzo dobrego zakupu i to w dobrej cenie. Co do wybijania to co tam znajdziesz to się nada żeby tylko było wygodnie wybić, może być nawet i śrubokręt płaski.
MarcinGoluch Napisano 25 Stycznia 2008 Napisano 25 Stycznia 2008 Co do nabijania biezni to dobra jest rura od odkurzacza . Tylko nie róbcie tego przy obecnosci Mamy, Żony tudzież innej Pani domu bo grozi okalczeniem z jej strony . Ja wczoraj fajnym drewnianym mlotkiem nabijalem miski sterów i Małżonka powiedziała ze teraz miecho będzie biła moim 5kg .
Paviarotti Napisano 25 Stycznia 2008 Napisano 25 Stycznia 2008 Masz głowę! że też nie wpadłem na pomysł z odkurzaczem nawet można by w jakimś RTV/AGD taką rurę tanio dorwać jako część zamienną. No no, ciekawy pomysł jak ktoś nie ma takiej rury.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.