Zuzzab Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Witam, Planuje kupić swoją pierwszą szosę i bardzo spodobała mi sie Lapierre Audacio 300. Jest pewien problem z doborem rozmiaru ramy. Mam 180cm wzrostu, przekrok.86cm i waham się między wyborem M-ki a L-ki. Niestety na żadnym forum nie mogę znaleźć tej informacji. Czy ktoś mógłby doradzić który rozmiar będzie bardziej odpowiedni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Nieco dziwne te rozmiary, pewnie dla Ciebie byłby idealna górna rura 55X. O ile w tabelce są prawidłowe informacje, to także Reach wydaje się jakiś dziwny. Dużego doświadczenia w szosie nie mam, ale trochę tabelek przeglądałem i Reach 382 przy górnej rurze 565 jest podejrzany. Zwróć uwagę że w rozmiarze S jest większy niż w M Ja dla siebie, a mam 174 cm i 82 cm przekroku, brałbym M, zwłaszcza że jest to Endurance. W Twoim przypadku chyba bym się skłaniał ku L, ale to jednak 18 mm więcej górnej rury. PS: Tak z ciekawości, jaka jest cena tego roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuzzab Napisano 26 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 @skom25 Ok, dzięki za odpowiedź. Cena to 2100zł za używany, ale w naprawdę świetnym stanie, więc całkiem przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.