maxiu14 Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Mam takie pytanie... troche mało sie na tym znam wiec.. Zaczynajmy ... chce sobie kupic do mojego kelly'sa tarcze - najepiej 203 (jak najtansza) teraz mam SHIMANO M415 160mm I czy moge sobie zmienic tarcze (chodzi o sama tarcze) ? Tylko przelozyc ta nowa zamiast tej stareJ ? z gory dzieki PZDR ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Pytanie - jezdzisz XC? Jesli tak, to nie kupuj 203, jak juz to 180/180 albo 180/160, jesli 160/160 to za malo. A tarcze mozesz zmienic, wystarczy wykrecic stara i przykrecic nowa. Fajne sa tarcze Accenta - mozesz miec tanio 203mm. www.velo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Pytanie - jezdzisz XC? Jesli tak, to nie kupuj 203, jak juz to 180/180 albo 180/160, jesli 160/160 to za malo. A tarcze mozesz zmienic, wystarczy wykrecic stara i przykrecic nowa. Fajne sa tarcze Accenta - mozesz miec tanio 203mm. www.velo.pl najpierw "...to nie kupuj 203..." potem "...Fajne sa tarcze Accenta - mozesz miec tanio 203mm" zdecyduj sie prosze pozdrówko obserwacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiruq Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 wiesz accent, bop, i tektro to robia takie same tarcze 203 MM a w cenach jest roznica... najtanjsze widzialem bodajze po 44 ja swoja kupilem 45 Shimano cho... drogie... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 przy wymianie tarczy na wieksza musisz wymienic adapter na wiekszy lub tansza wersja podłozyc odp. ilosc podkładek( i ja polecam, tansza a róznicy w działaniu nie widac). jezeli chcesz tarcze 203mm to najpierw zastanów sie czy twój amortyzator wytrzyma takie przeciązenie. polecam tarcze accenta, świetnie hamuje i jest tania pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 jezeli chcesz tarcze 203mm to najpierw zastanów sie czy twój amortyzator wytrzyma takie przeciązenie. Nie no jak chce to niech sobie kupi 203mm - kozacko wygladaja - to na pewno jest argument :lol: :lol: - a amortyzator ... sie najwyzej wymieni albo bedzie fajnie bujac Za sarkazm przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Jurasek - chodziło mi o to, że nawet tarcze 203mm można mieć tanio A jestem przy zdaniu ze 203mm do XC to przesada Pozdrowko prostujace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ok dzieki chlopaki A mozecie mi opisac tak bardziej jak jest z wymiana tej tarczy :>? Z gory dzieki PZDR ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 tzn. jak to ? jak sie wymienia? odkrecasz 6 srub , zdejmujesz stara tracze, zakładasz nową, przykrecasz ja i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.