Skocz do zawartości

[ zdjęcia ] wycieczka "gdzieś" na wschód od Buga ;)

tichy

Rekomendowane odpowiedzi

Tereny faktycznie ciekawe do jazdy...cisza,dzika natura itd. W każdym razie, pora roku nie sprzyjająca do wyjazdów pod namiot. Piszesz ciekawe twarze...chodziło Ci o to,że są na tyle twardzi, że wytrzymują bez większych problemów takie warunki?Czy mam to inaczej rozumieć?

[...]Piszesz ciekawe twarze...chodziło Ci o to,że są na tyle twardzi, że wytrzymują bez większych problemów takie warunki?Czy mam to inaczej rozumieć? [...]
Nie chodziło mi o to. Ci ludzie mają imo ciekawe facjaty i tyle. I nie chodzi mi o to że wyglądają na ciekawskich :D

@jurasek mi też, ale z drugiej strony zazdroszczę im przestrzeni bez zabudowań i blachosmrodów... mam nadzieję że się kiedyś gdzieś na wschód wybiorę.

Ciekawe czy oni na trzezwinke jechali czy wspomagali sie termosem z procentami. Gadalem z pewnym Finem i na pytanie jak wytrzymuja mrozy po pokazaniu chrakterystucznego gestu w okolicy gardla powiedzial:"Without this theres no fu... way." Po czym gromko sie rozesmial :huh:

Ci wyczieczkowicze maja zaciecie tylko pozazdroscic ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...