tomiii Napisano 23 Kwietnia 2019 Napisano 23 Kwietnia 2019 Witam, ostatnio zauważyłem że moje siodełko jest minimalnie zahaczone na boku. Chodzi o 1 - 2 mm prawdopodobnie po oparciu o coś ostrego. Pytanie czym można to zabezpieczyć aby sytuacja się nie pogorszyła. Jakiś klej? Taśma? Dodam że nie jest to miejsce które jest używane podczas jazdy. Pozdrawiam
Gość Napisano 24 Kwietnia 2019 Napisano 24 Kwietnia 2019 Tak, pogodzić się z tym faktem i jeździć dalej. A jak już koniecznie chcesz je ratować, to wypadałoby żebyś chociaż podał materiał z jakiego jest wykonane...
Mod Team michuuu Napisano 24 Kwietnia 2019 Mod Team Napisano 24 Kwietnia 2019 37 minut temu, skom25 napisał: jak już koniecznie chcesz je ratować Co tu ratować. To rower a nie cenny eksponat muzealny: 8 godzin temu, tomiii napisał: 1 - 2 mm prawdopodobnie po oparciu o coś
tomiii Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Napisano 24 Kwietnia 2019 Siodło to jakiś model z decathlon - nie mam pojęcia co do za materiał - na oko coś pomiędzy gumą a sztuczną skórą. Chodzi tylko o to aby zabezpieczyć przed pogłębianiem się uszkodzenia.
Gawel76 Napisano 24 Kwietnia 2019 Napisano 24 Kwietnia 2019 Ja kiedyś kumplowi dałem łatkę samoprzylepną, trzyma do dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.