gaznaulicach Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 znalazłem coś takiego na allegro http://www.allegro.pl/item141136588_hamulc..._promocja_.html może mi ktoś napisać, czy to się opłaca. może zna ktoś wagę tych hamulców. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Fajne hamulce, za fajną cenę. Dużo lepsze od czegokolwiek innego w tej cenie (Tektro, BlackBox). Jeśli jesteś zdecydowany na mechaniki to jest to świetny wybór. Waga wg. danych na stronie Avid'a to 325g. Podana pewnie bez tarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaznaulicach Napisano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 no raczej w moim wypadku to tylko mechaniki ze względów finansowych. dzięki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Przed chwilą doczytałem 325g to waga zacisku w wersji PM (bez adapteera) razem z tarczą 160mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Jeśli to cena za komplet to naprawdę się opłaca. Sam mam właśnie taką kombinację hamulców i spisuje się bardzo dobrze, pomimo mojej wagi (prawie trzycyfrowa ) Tyle że z tego co zauważyłem to mam tarczę od Juicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaznaulicach Napisano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 cookiesrulez jakie masz do tego klamki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Tektro... ale jak dojdzie mi trochę kasy to planuję wymienić na Avidy SD7. Teraz i tak hamują dobrze, ale myślę że z klamkami Avida bedzie jeszcze ciut lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ja też się dołącze. to są takie hamulce tarczowe jak w Krossie Panicu ? Czytając wasze posty u góry to można powiedzieć że za taką cenę są to dobre hample ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Bb5 to solidne hamulce mechaniczne ktore mozna polecic z czystym sumieniem. Plus cena na tej aukcji trzeba przyznac ze jest niezla - w stanach model 07 za zestaw kosztuje okolice 100$ - czyli te zlotowkowe 350zl to naprawde uczciwa cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 polecam hamulce jezdzilem na nich i sa naprawde ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
False Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Hamulce Są naprawde super ostatnio zakupiłem właśnie ten komplet.. ale jesli ktos tego nie zrobiła miałby zamiar to przykro mi ale tego kompletu juz niestety w tej cenie nie bedzie ..Dowiedziałem Sie togo od osoby ktora wystawiałą /wystawia dane hamulce nieopłacało mu sie to i niestety juz nie bedzieszło zakupic tego kompletu ale są na allegro od tego samego sprzedajacego AVID BB7 tez z bardzo łądnąceną. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 W najblizszym czasie jesli nic nie nawali bede mial 3 komplety BB5 w dobrej cenie gdyby ktos chetny byl A hamulce moge oczywiscie polecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.