jaca87 Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Cześć, Myślę o zakupie tego roweru https://www.cube.eu/en/2017/fullsuspension/stereo/cube-stereo-120-hpa-sl-blackngreen-2017/ Cube Stereo hpa sl. Zależy mi na: - 29 cali z względów na stosunkowo dużej ilości dokonywanych km po płaskim - niskiej wadze. Chce aby rower był w miarę uniwersalny i spisywał się równie dobrze w lesie po płaskim na długich dystansach do 100km - napędzie o szerokim zakresie Cena obecnie za ten model jest bardzo dobra. Czy ten rower ma jakieś duże wady? Na co zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyganos Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Nie wiem jaki masz budżet ale przed zakupem warto poczytać to https://www.1enduro.pl/rowery-trail-do-8000-zl-2019/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca87 Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 7k żaden z przedstaiwonych w zestawieniu rowerów nie zbliża się sprzętowo do tego Cuba . Pozatym zależy mi na 29 calach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyganos Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Rocznik 2017, te rowery stały po 9k jak masz nie śmiganą nówke z magazynu za 7k to nic tylko brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca87 Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 27 minut temu, cyganos napisał: Rocznik 2017, te rowery stały po 9k jak masz nie śmiganą nówke z magazynu za 7k to nic tylko brać Kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branza Napisano 3 Maja 2019 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Rower już kupiony ale wydaje mi się że lekkie fulle 29er to sa w granicach 11kg a nie jak te ponad 14 kg. Oczywiście cena roweru swoje zrobiła ale to nadal kowadło a nie rower tym bardziej że planujesz na nim robić spore dystanse po zróżnicowanym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi