kandi1 Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Hejka! Mam mały dylemat co zrobić z tym suntourem. Jest to dość stary rocznik bodajże 2006 rok. Wiem jedynie że dość długo leżał potem ktoś na nim przejeździł dwa sezony, potem znowu leżał i trafił do mnie. Aktualne mam do wyboru kilka opcji i chciałbym się poradzić co z tym zrobić. 1. Pierwsza opcja to oczywiście serwis i dalsza eksploatacja. Byłem w serwisie i wyliczyli mi około 5 stów za pełen serwis. 2. Druga opcja to po prostu sprzedać i kupić inny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 To gdzieś ty był w serwisie że aż tyle ci zaśpiewali?? Co do części to mam dostępne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 za pińcset to do gliwic taksówką możesz pojechać na serwis i powinno coś zostać ;-) ja płaciłem z wysyłką 150 złotych - o ile mnie pamięć nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kandi1 Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Podobno byłem u kogoś kto się zna na tym Do gliwic daleko nie mam to w najbliższym czasie bym wstąpił na serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi