kandi1 Napisano 23 Kwietnia 2019 Napisano 23 Kwietnia 2019 Hejka! Mam mały dylemat co zrobić z tym suntourem. Jest to dość stary rocznik bodajże 2006 rok. Wiem jedynie że dość długo leżał potem ktoś na nim przejeździł dwa sezony, potem znowu leżał i trafił do mnie. Aktualne mam do wyboru kilka opcji i chciałbym się poradzić co z tym zrobić. 1. Pierwsza opcja to oczywiście serwis i dalsza eksploatacja. Byłem w serwisie i wyliczyli mi około 5 stów za pełen serwis. 2. Druga opcja to po prostu sprzedać i kupić inny . Cytuj
ACTIVIA Napisano 23 Kwietnia 2019 Napisano 23 Kwietnia 2019 To gdzieś ty był w serwisie że aż tyle ci zaśpiewali?? Co do części to mam dostępne 1 Cytuj
malutki Napisano 23 Kwietnia 2019 Napisano 23 Kwietnia 2019 za pińcset to do gliwic taksówką możesz pojechać na serwis i powinno coś zostać ;-) ja płaciłem z wysyłką 150 złotych - o ile mnie pamięć nie myli Cytuj
kandi1 Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Napisano 24 Kwietnia 2019 Podobno byłem u kogoś kto się zna na tym Do gliwic daleko nie mam to w najbliższym czasie bym wstąpił na serwis. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi