BRUKS Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Witam. Oferuję voucher o wartości 2 tysięcy złotych do wykorzystania w sklepie internetowym marki ROMET /sklep.romet.pl/. Voucher można wykorzystać na zakup roweru oraz części i akcesoriów rowerowych do 30 września bieżącego roku. Oto link do aukcji: https://www.olx.pl/oferta/nowy-rower-romet-voucher-o-wartosci-2000-zl-CID767-IDzrP3E.html#4db1749c7c Kwotę odstąpienia wyznaczyłem na 1700 zł i jest ona do negocjacji. Propozycje - zgodnie z regulaminem forum - proszę przesyłać w wiadomości. Pozdrawiam - Bruks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRUKS Napisano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Obniżka ceny vouchera - teraz to 1600. Mogę też wystawić na allegro. Zapraszam do kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Ciekawe czy płacąc voucherem nie traci się wynegocjowanych rabatów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRUKS Napisano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Myślę, że nie. Kod z vouchera wpisuje się podczas dokonywania płatności i działa jak kod rabatowy. Ale zawsze lepiej się upewnić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 W dniu 26.04.2019 o 00:59, wkg napisał: Ciekawe czy płacąc voucherem nie traci się wynegocjowanych rabatów ... Traci się, bo na oficjalnej stronie Rometa prawie nie ma rabatów, natomiast u dystrybutorów po sezonie w przypadku droższych rowerów można spokojnie dostać ok. 30% - u nich nie możesz wykorzystać tego vouchera. IMO rynkowa wartość tego vouchera to ok. 1500 zł, a uwzględniając, że jesteś związany do jednej marki pewnie jeszcze mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Na oficjalnej stronie Rometa to prawie nie ma rowerów A jeżeli upust 30% od roweru za 3-4 tys. to realna wartość koło 1 000. Tyle, że nigdy bym nie kupił roweru przed obejrzeniem dokładnie ... w swoim 3 sztuki odrzuciłem ze względu na porysowaną lub wręcz pokaleczoną ramę - dopiero czwarty rower wyciągnięty z pudła był OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRUKS Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Tylko raz kupowałem rower i był to zakup internetowy. Byłem zadowolony. Co do vouchera, sprzedany za 1500. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 26 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.