Bartosz_ Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Chciałem sobie kupić jakąś dobrą koszulkę z krótkim rękawem na rower, żeby była wygodna, przewiewna i żebym się w niej nie pocił. Do tego spodenki krótkie też przewiewne, żeby tyłek mi się w nich nie pocił w czasie jazdy na rowerze i żeby były wygodne w noszeniu i żeby wygodnie się w nich jeździło na rowerze. Jeżdżę na rowerze crossowym i na mtb. Interesuje mnie koszulka w rozmiarze M . Spodenki w rozmiarze 32 w pasie. Jestem szczupłej budowy ciała i mam 178 cm wzrostu. Mój budżet to 400 złotych. Mam nadzieję, że polecicie mi coś rozsądnego i wytrzymałego na kilka sezonów. Dobrze by było, żeby to po kilku praniach też nie straciło na wyglądzie i jakości. Obydwa rowery mam w kolorach ciemno niebieskich więc może też i ubranie byłyby w tych tonacjach zachowane. Jeśli chodzi o spodenki krótkie na rower to nie wiem czy dobrze bym się czuł w takich getrach obcisłych więc chyba takie odpadają. Wole coś bardziej przyzwoitego. Mam nadzieję, że coś mi doradzicie i polecicie dobrego. Proszę Was o pomoc w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Przede wszystkim rozmiar M (poza tym, że oznacza "średni") nie mówi nic ponieważ np. koszulki Louis Garneau w rozmiarze M są jak Castelli czy Sportful XL albo DHB L. Jeśli chodzi o spodenki to z nieobcisłych przyzwoite są Endura Humvee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz_ Napisano 23 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Przepraszam, ale za bardzo nie wiem jaki mam podać rozmiar koszulki, żeby rozmiarem pasowała na mnie ? Czy mogę prosić o jakieś linki do dobrych koszulek i spodenek na rower dla mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Spodenki masz już podane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 23 Kwietnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Szorty: https://endurastore.pl/szorty_mt500_spray_baggy_ii_2018,29,1067.html Koszulka: https://endurastore.pl/koszulka_singletrack_print_t_ltd_2019,82,1047.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz_ Napisano 23 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Dziękuje Wam bardzo za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.