kroppa Napisano 22 Kwietnia 2019 Napisano 22 Kwietnia 2019 Cześć, od jakiegoś czasu zaczęłam częściej korzystać z forum, jednak za każdym razem gdy chcę dodać jakiś post lub komentarz pojawia się komunikat "Twoja zawartość musi zostać zatwierdzona przez moderatora" jest to dosyć upierdliwe bo czasami zanim komentarz będzie dodany to już na forum może zmienić się temat i zaburza to spójność konwersacji Czy da się to jakoś odblokować?
EdytaM Napisano 24 Kwietnia 2019 Napisano 24 Kwietnia 2019 A może jakieś treści niezgodne wstawiasz, ja nie miałam takich problemów
1415chris Napisano 24 Kwietnia 2019 Napisano 24 Kwietnia 2019 Z tego co widze to masz zalozone moderowanie. Tak na marginesie, raczej nie uzywany w tytulach pisania duzymi literami
kroppa Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Napisano 24 Kwietnia 2019 2 lata nie korzystałam z forum i zostałam wrzucona do "nieaktywnych". Jakiś czas temu zaczęłam znowu korzystać i od czasu gdy wróciłam do aktywnych użytkowników to mam to moderowanie :/
Mod Team sznib Napisano 24 Kwietnia 2019 Mod Team Napisano 24 Kwietnia 2019 To już chyba zadanie dla Prezesa
1415chris Napisano 24 Kwietnia 2019 Napisano 24 Kwietnia 2019 Dalem znac Adminowi, jak dostanie wiadomosc pewnie ci to sciagnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.