menelgmx Napisano 22 Kwietnia 2019 Napisano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) witam nowy START-UP - zatrudnimy konstruktora/mechanika do współpracy nad nowym projektem. poszukujemy osoby z entuzjazmem do projektowania oraz konstruowania do współpracy przy nowym 'projekcie'. Interesuje nas osoba energiczna, podchodząca z entuzjazmem do projektowania , otwarta na nowe wyzwania oraz pełna pomysłów, z własnym doswiadczeniem przy budowaniu rowerów oraz z podstawową znajomością rysunku technicznego, kogoś kto będzie w stanie przelać papierową wizję konceptu na prototyp nowego roweru modułowego. tylko osoby z lokalizacji Częstochowa i okolice, tylko osoby, które kiedykolwiek zbudowały swój własny rowery 'custom' i są w stanie to udowodnić, pokazać własny projekt, wyspawać z kilku rurek kolejną ramę rowerową. stawka od 50zł lub więcej za godzinę pracy. na początek współpraca weekendowa w celu opracowaniu prototypu, potem praca stała. propozycje wspólpracy wraz z portfolio wykonanych samodzielnie prac proszę wysyłać na menel@gmx.com Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez menelgmx Cytuj
AKmatiAK Napisano 19 Września 2021 Napisano 19 Września 2021 Siema, widziałem ogłoszenie na Lento, ale nie było podanego numeru telefonu. Wysłałem tam wiadomość. Wszystkich umiejętności nie mam ale poza tym spełniam większość wymagań, zresztą - jak aktualne to możesz pisać też tutaj w priv i wtedy wszystko ustalimy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi