Alex81 Napisano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 Witam serdecznie Proszę o pomoc w wyborze,mam po wielu przeczytanych artykułach dwóch faworytów.Kross Level 8.0 oraz Scott Scale 970.Rower ma służyć głównie na długie wygodne przejażdżki,sporo asfaltu,dojazdów ale na pewno czasami lekki szlak/las.Budżet do max 5k.Wybrałem też te modele ze wzgledu na dostępność.Interesuje mnie nowy sprzęt gdyż zakup będzie na raty.Który wdg Was model będzie lepszy ?Z gory bardzo dziękuję za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 Oczywiste, że Kross L 8.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex81 Napisano 22 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 A możesz uzasadnić ? Bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 Lepszy amortyzator, dwie sztywne osie, napęd 2x11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi