ronina Napisano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Witam, Po glebie cieknie mi z klamki SLX BR-M675 prawa (tył). Mam trudności z namierzeniem nowej części. Wiem że to model sprzed paru lat ale może ktoś pomoże i podeśle link? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Kwietnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Wątpię żebyś dostał. Jakieś 2 lata temu też mi tylna 675ka zaczęła lekko podciekać i już wtedy nigdzie nie było, przez co skończyło się tym że kupiłem komplet Zee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 21 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Właśnie w tym problem. Już na głowie zaczynam stawać ws dostępności. Pełno szajsu a SLXa nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 I nie zobaczysz, ale co to za różnica weź dowolną servo która Ci pasuje do manetki. (Jeżeli masz i-specowe, jeżli na obejmę to w ogóle dowolną) chociażby wspomnianą Zee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Nowego slxa ew na aliexpress mozesz poszukac. Miewaja stare graty w nieciekawych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi