ronina Napisano 21 Kwietnia 2019 Napisano 21 Kwietnia 2019 Witam, Po glebie cieknie mi z klamki SLX BR-M675 prawa (tył). Mam trudności z namierzeniem nowej części. Wiem że to model sprzed paru lat ale może ktoś pomoże i podeśle link? Dziękuję. Cytuj
Mod Team sznib Napisano 21 Kwietnia 2019 Mod Team Napisano 21 Kwietnia 2019 Wątpię żebyś dostał. Jakieś 2 lata temu też mi tylna 675ka zaczęła lekko podciekać i już wtedy nigdzie nie było, przez co skończyło się tym że kupiłem komplet Zee. Cytuj
ronina Napisano 21 Kwietnia 2019 Autor Napisano 21 Kwietnia 2019 Właśnie w tym problem. Już na głowie zaczynam stawać ws dostępności. Pełno szajsu a SLXa nie widzę. Cytuj
abdesign Napisano 21 Kwietnia 2019 Napisano 21 Kwietnia 2019 I nie zobaczysz, ale co to za różnica weź dowolną servo która Ci pasuje do manetki. (Jeżeli masz i-specowe, jeżli na obejmę to w ogóle dowolną) chociażby wspomnianą Zee Cytuj
Dokumosa Napisano 21 Kwietnia 2019 Napisano 21 Kwietnia 2019 Nowego slxa ew na aliexpress mozesz poszukac. Miewaja stare graty w nieciekawych cenach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi