Skocz do zawartości

Spotkanie naszego regionu! 2007

crazybiker

Rekomendowane odpowiedzi

Co do ogólnopolskiego zlotu naszego forum to widze to w ciemnych barwach, ale za to regionalne spotkania są bardziej realne. Mam dwie propozycje na miejsce zlotu. Mianowicie, pierwszą opcją jest weekend w Kampinosie, a drugą okrążenie Zalewu Zegrzyńskiego wzdłuż jego lini brzegowej. Terminem dogodnym dla większości będzie chyba weekend majowy.

No...ale to tylko moja wizja... :)

Nie głupie... ja jestem gotów poprzeć każdą propozycję jaka się przewinie przez ten temat... Oczywiście turnee po kampinosie bardzo mi odpowiada(z racji tego że mam bardzo blisko :)) więc oponuję za tą propozycją, oczywiście może być jeszcze Puszcza Mariańska, Bolimów i okolice ale tam nie ma górek i jest za dużo piachu... Super tereny są też w okolicach gostynina(trochę górek i dużo jezior)... A w gruncie rzeczy jest to jeszcze mazowieckie...

A jak to jest z tym zalewem? Bo coś mi się zdaje, że to sam lub prawie sam asfalt byłby... mnie to np. niekoniecznie pasi :D .

W Kampinosie jest więcej możliwości: można się umówić w jakimś punkcie startowym, a następnie rozjechać na różne trasy - co komu odpowiada. Asfaltem czy lasem, łatwiej, trudniej...

A potem spotkanko w punkcie docelowym :D .

Pozdrówko uniwersalne :D

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...