crazybiker Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pomysl spotkania najpierw grup regionalnych jest jak najbardziej na miejscu moim zdaniem! Prosze o poruszenie tej kwestii, mamy cala zime na zoorganizowanie czegos na wiosne. Miejsce, data, organizacja? Wszystko lezy w kwestii ustalen wiec zapraszam do dyskusji! Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 21 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Pomysł bardzo mi się podoba - czyli jestem za. No i dobrze byłoby abyśmy zastanowili się gdzie. Mazowsze to na pewno,tylko gdzie? Ja muszę pomyśleć nad mapą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl1987 Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Co do ogólnopolskiego zlotu naszego forum to widze to w ciemnych barwach, ale za to regionalne spotkania są bardziej realne. Mam dwie propozycje na miejsce zlotu. Mianowicie, pierwszą opcją jest weekend w Kampinosie, a drugą okrążenie Zalewu Zegrzyńskiego wzdłuż jego lini brzegowej. Terminem dogodnym dla większości będzie chyba weekend majowy. No...ale to tylko moja wizja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jeśli chodzi o Kampinos - jestem jak najbardziej za. Jest tam wiele możliwości przenocowania, np. w ośrodku PTTK w Tułowicach ... Pozdrówko puszczańskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Nie głupie... ja jestem gotów poprzeć każdą propozycję jaka się przewinie przez ten temat... Oczywiście turnee po kampinosie bardzo mi odpowiada(z racji tego że mam bardzo blisko ) więc oponuję za tą propozycją, oczywiście może być jeszcze Puszcza Mariańska, Bolimów i okolice ale tam nie ma górek i jest za dużo piachu... Super tereny są też w okolicach gostynina(trochę górek i dużo jezior)... A w gruncie rzeczy jest to jeszcze mazowieckie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 W Bolimowie mam rodzinę Ale jak coś to bardziej jestem za Zalewem Zegrzyńskim W zasadzie jest mi obojętne gdzie ten zjazd będzie, grunt że będe musiał znosić obecność pewnej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl1987 Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ja również optowałbym za Zalewem Zegrzyńskim, ale na Kampinos też nie będę kręcil nosem Poza tym proponowałbym przykleić ten temat,żeby nie zginął do wiosny. To takie OT do Eci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Przyklejony Ja bym proponował zalew, ale jestem otwarty na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl1987 Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Mieszkam w miejscowości nad Zalewem, także mógłbym coś zorganizować. Jeżeli zebrałoby się mało osób(jak pewnie się stanie) to nocleg z jakimś ogniskiem myśle,że mogłbym zapewnić bez zbędnych kosztów. Zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 A jak to jest z tym zalewem? Bo coś mi się zdaje, że to sam lub prawie sam asfalt byłby... mnie to np. niekoniecznie pasi . W Kampinosie jest więcej możliwości: można się umówić w jakimś punkcie startowym, a następnie rozjechać na różne trasy - co komu odpowiada. Asfaltem czy lasem, łatwiej, trudniej... A potem spotkanko w punkcie docelowym . Pozdrówko uniwersalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl1987 Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Fakt jest dużo asfaltu, ale jest również teren przez który trzeba się przedzierać. W Kampinosie będzie na pewno więcej możliwości doboru tras dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 27 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Czyli na chwilę obecną jest "wskazanie" na Kampinos. Mi to bardzo pasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodo Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 I co temat umarł?? Jest wiosna. Mobilizujcie siły i spotkanie gotowe. Może przy okazji Maratonu MTB co bedzie śmigał 3 Maja przez Kampinos?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Jeśli z okazji maratonu, to ja odpadam . Nie znoszę tłumu na trasie :glare: Pozdrówko protestacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodo Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ale to nie musibyć koniecznie tego dnia i w tym miejscu. Zawsze można coś stworzyc :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 widzę że temat jednak obumarł... poza tym niewiele osób się wypowiedziało... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 24 Maja 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Moje zgloszenie jest aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl1987 Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Niedługo pęknie połowa czerwca a w temacie spotkania nawet nic nie drgnelo. Tym razem proponuje na spotkanie lasy w okolicach Marek. Piszcie coś, a na pewno jakoś się dogadamy i nareszcie spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 hehe farciarz ma sesje później niz ja;P i teraz może sie oboijać po lasach:P ale niech ja tylko sesje skończe;P no to bedzie jatka;) hahaha;) pozdro Bazylu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oti Napisano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Proponuje gdzieś pojechać w niedziele Tym razem obiecuje nie zaspać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 jutro o 16.00 rondo w Zegrzu zapraszam bikerów z Wawy i okolic;) integracja bikerów Wawa Serock Legionowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 6 Października 2007 Udostępnij Napisano 6 Października 2007 widzę że tamacik obumarł. Ja bym sie bardzo chętnie spotkał w większym gronie. Powiem, ze bardziej pasi mi Kampinos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 7 Października 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Października 2007 No w końcu ktoś chętny . Kampinos OK. Trzeba wybrać termin np za dwa trzy tygodnie (tak aby jak najwięcej osób dowiedziało się o tym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Października 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Termin terminem jednak oby pogoda dopisała teraz już ciężko będzie zaplanować coś większego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helevorn Napisano 7 Października 2007 Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Szczerze mowiac to Wam sie dziwie, ze odswiezacie temat dopiero teraz... W koncu przez prawie cale wakacje aktywny byl temat "Codzienne ustawki", a teraz jaka jest pogoda za oknem kazdy widzi. Za trzy tygodnie to rowniez dobrze moze juz snieg zaczac proszyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.