piotrdybak Napisano 15 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 (edytowane) Jest gdzieś opis/instrukcja jak samodzielnie wymienić olej w kartridżu NRX'a S ? Pytanie drugie - jakie są objawy zassania oleju z lagów do kartridża i czym to może skutkować - w sensie czy może się coś popsuć jak już ten olej zassa...? Edytowane 15 Lipca 2019 przez piotrdybak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Czy ty zalewałeś lagi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrdybak Napisano 15 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Mam zamiar i stąd powyższe pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrdybak Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Wiem, wiem że nie wolno i tak dalej. Robię to na własne ryzyko. S ma rozbieralny kartridż więc sobie wymienię olej jak coś. Tylko szukam instrukcji jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi